Sultandağı Adaklık Kurban

ÇAVDAR ET

Sultandağı Adaklık Kurban

Sultandağı'nda çok uygun fiyatlara adaklık kurban, akika kurbanı ve şükür kurbanı satışlarımız bulunmaktadır. Adaklık kurban siparişi veren her müşterimize ücretsiz kesim hizmeti sunuyoruz. Kurbanlık satışını yaptığımız tüm besiler kendi besilerimiz olup hiç bir şekilde antibiyotik içeren ilaç kullanılmadan tamamen temiz bir şekilde yetiştirilmiştir. Satış yaptığımız adaklık büyükbaş, kurbanlık koç ve koyunları stabil olarak her ay veteriner kontrolünden geçiriyoruz. Ürünlerimiz Güney ve Doğu Anadolu’nun yaylalarından özel olarak seçilmiş ve çiftliğimizde özel olarak yetiştirilmiştir.

Kurbanlık kesim tesisimizde bulunan kesimhanelerimizin hijyenine son derece önem vermekteyiz. Kesimhanelerimizin temizliği sık aralıklarla yapıldığından sağlığınızı da tehlikeye atmıyoruz.

Kurban adak kesimi yaptıktan sonra adaklığınızın etlerini küçük parçalara ayırıyor paketleyip size teslim ediyoruz. Sultandağı'nda adak kurban fiyatları konusunda değerli müşterilerimizi üzmüyoruz. Her bütçe için uygun adaklık kurban elimizde bulunduruyoruz. Adak satışımız yedi gün yirmi dört saat her gün devam etmektedir. Online olarak da satış yapmaktayız. Bizi istediğiniz her saat çekinmeden arayabilirsiniz. Sitemizde bulunan iletişim numalarından ya da iletişim formu aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz. Müşterilerimize güler yüzlü hizmet anlayışı ile islami usullere uygun şekilde kurbanlıklar kesilmektedir. Kurbanlık koyununuz ya da adaklık koçunuz kesilirken canlı olarak izleyebilirsiniz. Kesimhanelerimizde canlı olarak da görebilirsiniz.

Afyon Kurbanlık Hayvan | Akika Kurbanı | Şükür Kurbanı | Afyon Adaklık Kurban