Afyon Adaklık Kurban

ÇAVDAR ET

Afyon Adaklık Kurban

Afyonkarahisar'da en ucuz adaklık kurban satış ve kesim yeriyiz. Kurbanlık alımlarınız eğer birden çok ise toplu adaklık alımlarınız için telefon numaramızdan bizimle irtibata geçerek uygun fiyat bilgisi alabilirsiniz. Adaklık fiyatını ucuza getirebilirsiniz. Kasaplara toplu kurbanlık satışımız bulunur. Afyon'da uygun fiyata adak kurbanı arıyorsanız muhakkak bizi aramalısınız. Çavdar Et ve Hayvancılık adak koç, adak kuzu, adak koyun ve kurbanlık satış noktasından Afyonkarahisar ve tüm ilçerlerine ve Türkiye geneline adaklık satış hizmeti vermektedir. Fiyat konusunda irtibata geçebilirisiniz. Size bir telefon kadar yakınız.

Afyonkarahisar'da adaklık büyükbaş hayvanların yanında adaklık koç, adaklık keçi, adaklık koyun ve adaklık kuzu bulunur. Çok uygun fiyatlarla adaklık kurban satışlarımız bulunmaktadır. Adaklık kurban siparişi veren her müşterimize ücretsiz kesim hizmeti sunuyoruz.

Kurbanlık satışını yaptığımız tüm besiler kendi besilerimiz olup hiç bir şekilde antibiyotik içeren ilaç kullanılmadan tamamen temiz bir şekilde yetiştirilmiştir. Satış yaptığımız adaklık büyükbaş, kurbanlık koç ve koyunları stabil olarak her ay veteriner kontrolünden geçiriyoruz. Ürünlerimiz Güney ve Doğu Anadolu’nun yaylalarından özel olarak seçilmiş ve çiftliğimizde özel olarak yetiştirilmiştir.

Kurbanlık kesim tesisimizde bulunan kesimhanelerimizin hijyenine son derece önem vermekteyiz. Kesimhanelerimizin temizliği sık aralıklarla yapıldığından sağlığınızı da tehlikeye atmıyoruz.

Kurban adak kesimi yaptıktan sonra adaklığınızın etlerini küçük parçalara ayırıyor paketleyip size teslim ediyoruz. Afyon'da adak kurban fiyatları konusunda değerli müşterilerimizi üzmüyoruz. Her bütçe için uygun adaklık kurban elimizde bulunduruyoruz. Adak satışımız yedi yirmi dört her gün devam etmektedir. Online olarak da satış yapmaktayız. Bizi istediğiniz her saat çekinmeden arayabilirsiniz. Sitemizde bulunan iletişim numalarından ya da iletişim formu aracılığıyla bizlere ulaşabilirsiniz. Müşterilerimize güler yüzlü hizmet anlayışı ile islami usullere uygun şekilde kurbanlıklar kesilmektedir. Kurbanlık koyununuz yada adaklık koçunuz kesilirken canlı olarak izleyebilirsiniz. Kesimhanelerimizde canlı olarak da görebilirsiniz.

Afyon Kurbanlık Hayvan | Akika Kurbanı | Şükür Kurbanı | Afyon Adaklık Kurban